“ЕВРОДОМ 2001” ЕООД е монтажна и търговска фирма, специализирана в областта на сухото строителство, интериора и дизайна на административни, търговски, туристически и частни обекти, при използването на най-модерни сухо строителни технологии и системи.

На базата на опита на нашите сътрудници и служители при доставката на материали и изпълнението на големи и представителни обекти, както и добрите ни контакти с водещи световни производители и техните представители в България, “ЕВРОДОМ 2001” ЕООД предлага, както разработката на интериорни решения и изпълнения на високо квалифицирани СМР,  така и доставката на необходимите Ви материали.

Още от самото си създаване, дейността на фирмата е насочена в две направления:

  • търговия със сухо строителни материали
  • частично или комплексно изпълнение на обекти

От 2010 г. предлагаме производство на ревизионни клапи - както стандартни размери, така и ревизионни клапи по размер на клиента.

Продуктовата линия от ревизионни клапи с марката "Smart doors" ще удовлетвори Вашите високи изисквания за качество и очаквания за ценова достъпност!

Поради променените правила на пазаруването в днешно време ние Ви предлагаме да се възползвате от бързото и лесно пазаруване чрез нашия онлайн магазин. Ако имате допълнителни въпроси, моля потърсете ни. Ние сме на Ваше разположение!

Контакти

Евродом 2001 ЕООД
 
 
    + 359 889 436031
    + 359 886 422 490
  
    бул. Христо Ботев 112
    1202 София, България
     Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Карта